Interiart - Business WordPress Theme Interiart Theme is clean and modern design which is useful for creating Business site as well as Portfolio, Personal Blog sites.
Color Option

Despre noi

Noi suntem ROMOB

Bine ați venit pe site-ul ROMOB, site deținut de compania noastră Erik Playstation SRL

Suntem o companie specializată în producția mobilierului pentru end-user cât și pentru reseller cu vânzare direct din fabrică.

Înființată de 4 ani, a reușit cu pasiune și consecvența să evolueze de la un mic atelier de mobilier pe comandă la o companie dinamică, în continuă dezvoltare, ce utilizează procese de producție de vârf, garantând înalte standarde de calitate.

În magazinul nostru online sau În rețeaua de magazine clasice clienții pot alege între mii de soluții configurabile, corpuri individuale de mobilier sau solutii complete.

VIZIUNEA NOASTRĂ
La ROMOB mobila de calitate a devenit accesibilă. Direct de la Producător!

Ne concentrăm întreaga energie pentru a oferi clienților noștri o colecție completă de mobilier, accesorii și decorațiuni la prețuri accesibile.

Clientul ROMOB este centrul preocupărilor noastre.

Inainte de a dezvolta produsele, serviciilr sau procedurile, ne ocupăm de dorințele și necesitățile clienților nostri.

La ROMOB inovația este acasă.

Suntem o companie inovatoare ce dorește să exploateze potențialul extraordinar al tehnologiei digitale pentru a creea clienților noștri experiențe pozitive.

Vă așteptăm să ne contactați.

Tipuri de mobilier

  • Mobilier de bucătărie
  • Mobiler pentru baie
  • Mobilier pentru living room
  • Mobilier pentru magazine
  • Mobilier pentru exterior